Industrieën

Geen industrie is ons te gek!

Onze specialisten werken over de hele wereld, in diverse landen met verschillende culturen en wisselende wet- en regelgeving. Die omstandigheden vragen om een nuchtere werkwijze, een sterke veiligheidscultuur en de juiste veiligheids- en kwaliteitscertificaten. Santon Circuit Breaker Services is daarom gecertificeerd voor, en werkt volgens de volgende standaarden: VCA, ISO 9001, STIPEL en HUET.

Maritiem

Ook in de maritieme sector kunnen wij u van dienst zijn. Waar op de wereld dat ook noodzakelijk is en op wat voor type schip dan ook, onze specialisten reizen naar alle windstreken van de aardbol. Het afgelopen jaar deden we dat op zeer verschillende schepen. Van jachten en cruise schepen in de Middellandse zee tot baggerschepen in de Oostzee. Natuurlijk bevinden we ons regelmatig op schepen in de havens van Rotterdam, Antwerpen, Vlissingen, Amsterdam etc.

Santon circuit breaker

Offshore

Onze technische specialisten kunnen en mogen u van dienst zijn op offshore locaties waar ook ter wereld deze zich bevinden en bezitten hiervoor de benodigde certificaten. Dat betekent dat u met de specialisten van Santon Circuit Breaker Services altijd verzekerd bent van de juiste man voor de juiste job. Waar uw installatie zich ook bevindt.

INDUSTRIE

Opdrachten en aanvragen brachten ons de afgelopen jaren ook bij zeer verscheidende industrieën. Van cleanrooms in de chipproductie tot de erts en kolen overslag in de havens Amsterdam en Rotterdam. Van een staalfabriek in IJmuiden tot hun afnemers in de automobiel industrie in Zuid Duitsland, maar altijd heeft dit iets te maken met het onderhouden of vervangen van Circuit Breakers.

offshore locaties

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt?

Laat uw naam en e-mail adres achter voor een vrijblijvende afspraak.

5 + 15 =