Ombouwsets

Toe aan vervanging van uw verouderde vermogensschakelaars?

Santon Circuit Breaker Services heeft ombouwsets ontwikkeld die het mogelijk maken om verouderde vermogensschakelaars snel en op een veilige manier te vervangen. Onze sets zijn geschikt voor zowel midden- als laagspanningsinstallaties. Door middel van dit unieke concept is het niet nodig ter plekke aanpassingen te maken maar kan de complete vermogensschakelaar snel (2 tot 4 uur) worden vervangen.

Wij kunnen u ook van dienst zijn met een aantal zogenaamde plug & play ombouwsets, hierbij kan de nieuwe vermogensschakelaar eenvoudigweg in het bestaande chassis worden gereden, zodat de ombouwtijd gereduceerd kan worden tot enkele tientallen minuten.

  • Ombouwsets voor vermogensschakelaars van 6 Ampère tot 6300 Ampère
  • Alle merken en types IEC of UL
  • Belangrijke technische verbetering
  • Beperkte investering
  • Gebruiksvriendelijke en veilige oplossing
  • Korte ombouwtijd
  • Geïntegreerde vlamboogbescherming

Download één van onze brochures.

nieuwe schakelaars

De beste nieuwe schakelaars

Santon Circuit Breaker Services is al vele jaren dé specialist op het gebied van vermogensschakelaars en heeft een hechte relatie met de vooraanstaande fabrikanten van deze vermogensschakelaars. Onze business bestaat uit zowel het leveren van als het onderhouden, certificeren, installeren en het in bedrijf nemen van de vermogensschakelaars.

ombouwsets voor vermogensschakelaar

LeVERING UIT VOORRAAD

Santon Circuit Breaker Services kan veel van deze ombouwsets uit voorraad leveren. Als een bepaalde set niet op voorraad is dan kan in het algemeen de des gewenste set binnen enkele weken worden geleverd.

ombouwset

Installatie en projectmanagement

Door de vele jaren ervaring op sites over de hele wereld zijn onze specialisten bekend met regelgeving en omstandigheden en gewoontes die noodzakelijk zijn voor het succesvol installeren en onderhouden van vermogensschakelaars zodat u zich kan bezig houden met de dingen die belangrijk zijn voor het functioneren van uw site.

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt?

Laat uw gegevens hier achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

10 + 14 =