Upgrades

Opwaardering schakelapparatuur

  • Van reverse naar forward engineering
  • Opwaardering van schakelapparatuur en MCC-laden

Sinds 1 oktober 2015 draagt Santon Circuit Breaker Services B.V. zorg voor ondersteuning, onderhoud, technisch en commercieel support van Metroform laagspanning schakel- en verdeelinrichtingen. Santon Circuit Breaker Services heeft hiervoor alle technische documentatie en certificaten in beheer verworven van de vorige eigenaren. Tevens hebben wij op het ogenblik drie technische specialisten in dienst met samen meer dan 100 jaar ervaring met Metroform schakel- en verdeelinrichtingen. Onze vakkundige service engineers staan tot uw beschikking voor onderhoud, schakelmateriaal upgrades of uitbreidingen aan deze Metroform switchgear.

opwaardering van schakelapparatuur
forward engineering
Santon circuit breaker services

Van reverse naar forward engineering

De specialisten van Santon Circuit Breaker Services hebben zeer veel ervaring met het aanpassen van oude schakelapparatuur naar de nieuwe eisen van de tijd. Denk daarbij aan verbindingen van oude schakelapparatuur die aan nieuwe apparatuur moeten worden gekoppeld. Om dit mogelijk te maken, maken we gebruik van de nieuwste technische ontwikkelingen zoals 3D-printen en CAD-software. Met deze technieken is het mogelijk de levensduur van uw apparatuur fors te verlengen. Met deze service introduceert Santon Breaker Services de term forward engineering, wat inhoudt dat we de levensduur van uw bestaande apparatuur aanzienlijk verlengen.

Opwaardering schakelapparatuur en MCC-laden

Met de hiervoor beschreven technieken kunnen we uw MCC-laden opwaarderen naar huidige maatstaven. Afhankelijk van uw specificaties kunnen we uw MCC-laden opwaarderen met nieuwe schakelaars, vermogensschakelaars, contactoren en busgekoppelde energiemeetcomponenten.

Veiligheid en kwaliteit

Onze specialisten werken over de hele wereld, in diverse landen met verschillende culturen en wisselende wet- en regelgeving. Die omstandigheden vragen om een nuchtere werkwijze, een sterke veiligheidscultuur en de juiste veiligheids- en kwaliteitscertificaten. Santon Circuit Breaker Services is daarom gecertificeerd voor, en werkt volgens, de volgende standaarden: VCA, ISO 9001, STIPEL en HUET.

Management van reserveonderdelen

We kunnen u adviseren over de kwaliteit en kwantiteit van uw reserveonderdelen, maar kunnen ook uw complete voorraadbeheer overnemen.

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt?

Laat uw gegevens hier achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

6 + 12 =