Service

Uw installatie in topconditie: altijd en overal

Door de vele jaren ervaring op sites over de hele wereld kennen onze specialisten de lokale regelgeving, omstandigheden en gewoontes. Dus ongeacht of u een projectmanager nodig heeft of een bekwame specialist om uw team te ondersteunen: Santon Circuit Breaker Services biedt de service die u nodig heeft om uw installatie optimaal te laten presteren.
  • Onderhoud en inspectie van alle merken vermogensschakelaars
  • Onderhoudscontracten
  • Service level agreements
  • Management van reserveonderdelen
  • Installatie en projectmanagement
Certificering, onderhoud en inspectie

Certificering, onderhoud en inspectie ter plaatse

Gedegradeerde vermogensschakelaars kunnen schade toebrengen aan uw installaties of componenten. Degradatie kan echter eenvoudig worden voorkomen. Periodiek onderhoud van uw vermogensschakelaars geeft inzicht in de prestaties ervan en ondersteunt de keuze voor een serviceprogramma. Door optimalisatie van de onderhoudsintervallen kunt u op zowel de korte als lange termijn geld besparen.

Multidisciplinaire partner

Multidisciplinaire partner

Uw productie moet blijven doorgaan. Daarom staan we indien nodig 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar met onze diensten en ons reparatie- en vervangingsprogramma. Onze specialisten zijn ervaren en uitgerust met gespecialiseerd gereedschap om ieder type vermogensschakelaar te onderhouden of te repareren. Wij zijn de multidisciplinaire partner voor uw vermogensschakelaars.

Service vermogen schakelaar

Service level agreements (SLA’s)

We staan achter onze producten en garanderen dat ze goed zijn. Maar wellicht zoekt u zelf naar meer garanties. We stellen graag samen met u service level agreements (SLA’s) op waarin we de algemene en specifieke eisen aan uw vermogensschakelaars vastleggen. Onderhoudsintervallen, hersteltijden, onderhoudsmethoden, veiligheidsverordeningen en andere zaken die bijdragen aan de prestaties van uw systemen kunnen allemaal worden vastgelegd.

onderhoud vermogensschakelaars

Management van reserveonderdelen

We kunnen u adviseren over de kwaliteit en kwantiteit van uw reserveonderdelen, maar kunnen ook uw complete voorraadbeheer overnemen.

Veiligheid en kwaliteit

Onze specialisten werken over de hele wereld, in diverse landen met verschillende culturen en wisselende wet- en regelgeving. Die omstandigheden vragen om een nuchtere werkwijze, een sterke veiligheidscultuur en de juiste veiligheids- en kwaliteitscertificaten. Santon Circuit Breaker Services is daarom gecertificeerd voor, en werkt volgens, de volgende standaarden: VCA, ISO 9001, STIPEL en HUET.

Opwaardering schakelapparatuur

Van reverse naar forward engineering
De specialisten van Santon Circuit Breaker Services hebben zeer veel ervaring met het aanpassen van oude schakelapparatuur naar de nieuwe eisen van de tijd. Denk daarbij aan verbindingen van oude schakelapparatuur die aan nieuwe apparatuur moeten worden gekoppeld. Om dit mogelijk te maken, maken we gebruik van de nieuwste technische ontwikkelingen zoals 3D-printen en CAD-software. Met deze technieken is het mogelijk de levensduur van uw apparatuur fors te verlengen. Met deze service introduceert Santon Breaker Services de term forward engineering, wat inhoudt dat we de levensduur van uw bestaande apparatuur aanzienlijk verlengen.

Opwaardering schakelapparatuur en MCC-laden
Met de hierboven beschreven technieken kunnen we uw MCC-laden opwaarderen naar huidige maatstaven. Afhankelijk van uw specificaties kunnen we uw MCC-laden opwaarderen met nieuwe schakelaars, vermogensschakelaars, contactoren en busgekoppelde energiemeetcomponenten.

 

Download RMA autorisatie formulier (Docx)

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt?

Laat uw gegevens hier achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

3 + 10 =