In maart 2017 kreeg Santon opdracht van een Britse bouwstoffenleverancier (mergelgroeve) om een oude Ottermill OMA-schakelaar te vervangen. Na zorgvuldig onderzoek in de werkplaats werd bepaald dat een semi-Plug&Play oplossing uitkomst zou moeten bieden.

Maar wat is dan het verschil tussen een Plug&Play en een semi-Plug&Play oplossing van Santon Circuit Breaker Services? Bij een semi-Plug&Play oplossing wordt, in tegenstelling tot een ‘normale’ Plug&Play oplossing, gebruikt gemaakt van onderdelen van de oude schakelaar.

Het project met de oude Ottermill OMA-schakelaar is dus een mooi voorbeeld gebleken van zo’n semi-Plug&Play oplossing. Zo zijn zowel de trip-mechanisme als het in- en uitschakelmechanisme behouden gebleven in deze ‘gerenoveerde’ schakelaar. Met speciaal op maat gemaakte stukken is het oude trip-mechanisme vervolgens in verbinding gebracht met het trip-mechanisme van de nieuwe (vaste) schakelaar.

Santon heeft met dit project op unieke en creatieve wijze oplossing geboden voor het vervangen van  een oude schakelaar.

Interesse gekregen in onze diensten?

Maak een afspraak met een accountmanager.

Oude situatie

Nieuwe situatie